Уесли Снайпс в продължението на "Пристигане в Америка"

08.08.2019 г.
Уесли Снайпс в продължението на В каста на предстоящото продължение на хита отпреди повече от три десетилетия "Пристигане в Америка" (1988) е присъединен 57-годишният Уесли Снайпс, съобщава изданието Deadline. Еди Мърфи ще повтори ролята си на богатия африкански принц Аким, отчаян от твърде благоговеещите пред него в кралството му потенциални годеници и дошъл инкогнито в района Куинс на Ню Йорк в търсене на съпруга, уверена в себе си жена - която да не обича милионите му, а него самия. В екипа отново е и Арсенио Хол в ролята на най-добрия приятел на принца, Семи.

За продължение се заговори още от пролетта на 2017 г., но от Paramount нямаше потвърждение. През февруари 2019 г. обаче, студиото обяви премиерна дата 7 август 2020 г., която по-късно бе променена на 18 декември същата година. Режисира Крейг Бруър, работещ предимно в телевизия в последно време, който завършва за Netflix биографичния "Dolemite Is My Name" (ще бъде представен на фестивала в Торонто този септември) с участието отново на Снайпс и Мърфи, както и с Крис Рок, Майк Епс и др., посветен на покойния американски комик, музикант и продуцент Руди Рей Мур. Първоначалният избор на Paramount Pictures за режисьор бе Джонатан Ливайн, който обаче се фокусира върху други проекти като "Ох, на мама" за 20th Century Fox и пресния "А дано, ама надали" за Lionsgate.

В продължението на "Coming To America" се очаква принц Аким да стане крал на Замунда, когато неочаквано разбира, че от похожденията си в Америка има син - уличният всезнайко Лавел. Последната воля на покойния баща на Аким е била внукът му да стане коронован принц - и Аким със Семи отново потеглят за Америка, за да намерят и да се запознаят с новия наследник...

Уесли Снайпс ще се превъплъти в генерал Изи, управник на съседна на Замунда държава. В каста са още 88-годишният Джеймс Ърл Джоунс, който игра и в първия филм, Шери Хедли повтаря ролята си на Лиса, участва и 31-годишният комик Джърмейн Фаулър.

Еди Мърфи отговаря в проекта за разработката на персонажите, а сценарият се пише от трикратно номинирания за "Еми" Кеня Барис (комедийните сериали "Black-ish", "Grown-ish", "Mixed-ish" и др.). Продуцент е Кевин Мишър, известен с работата си тази година по "Miss Bala" и "Семейни кютеци".
Copyright © 2024 Dir.bg.