Първи трейлър на „Dark Waters“

19.09.2019 г.
Първи трейлър на „Dark Waters“Focus Features представиха първия трейлър на новия филм на Тод Хейнс „Dark Waters“. Марк Ръфало изпълнява главната роля във вдъхновената от потресаващи действителни събития история за един адвокат, който разкрива, че собствената му компания е тровила водите в малко градче в продължение на 40 години.

Героят на Ръфало работи за прочутата корпорация DuPont Chemical, но се натъква на мрачна тайна, която работодателите му се стараят всячески да укриват. Тази тайна е свързана със смъртта на много хора и животни. Сега адвокатът трябва да направи своя избор и да рискува всичко – своето бъдеще, своето семейство и живота си – за да разкрие истината.



Гледали сме много такива истории, като една от най-запомнящите се, отново вдъхновени от истински случай, бе „Ерин Брокович“, за който Джулия Робъртс получи своя „Оскар“. Ръфало също изглежда в страхотна форма в трейлъра и нищо чудно да попадне сред номинираните за престоящите награди.

Филмът изглежда прекалено сериозен и може би ще е от тези заглавия, които трудно ще предизвикат голям интерес. Все пак режисьорът Тод Хейнс ("Няма ме", „Каръл“, "Свят измислен, пълен с чудеса") не е правил слаб филм.

Ан Хатауей е в ролята на съпругата на героя на Ръфало. Във филма участват още Тим Робинс, Бил Камп, Виктор Гарбър, Меър Уинингхам, Уилям Джаксън Харпър и Бил Пулман. Премиерата му в САЩ е на 22 ноември, за България към момента не е предвидено разпространение.
Copyright © 2024 Dir.bg.