Брус Уилис в завладяващ детективски трилър

23.10.2019 г.
Брус Уилис в завладяващ детективски трилърЯвно няма да го видим в нов „Умирай трудно“, но пък този трилър ще ни го представи в добре познатата форма. Брус Уилис участва в „Trauma Center“, чийто първи трейлър вече е факт. Партнира му друга голяма звезда от 80-те – Стив Гутенберг.

Уилис е в ролята на лейтенант Уейкс, детектив от полицията, заел се да разследва убийството на своя партньор и информатор, като в същото време трябва да защити Медисън – ранена млада жена (Ники Уилан). Тя е важна за него и защото е била свидетел на убийството.

Убийците успяват да открият Медисън, лекуваща се на изоставен етаж на една болница. Така Уейкс потвърждава това, от което най-много се опасява. Двамата убийци са всъщност корумпирани ченгета, които се опитват да прикрият следите си. Но те едва ли може да си представят с кого си имат работа.

Режисьор на филма е Мат Ескандари. Явно двамата с Уилис са си допаднали, защото Ескандари ще е режисьор и на следващия му екшън „The Long Night”. „Trauma Center“ излиза в избрани кина в САЩ на 6 декември, а вече може да видите и първи снимки от филма.

Copyright © 2020 Dir.bg.