Netflix оповести броя зрители на The Irishman за седмица

14.12.2019 г.
Netflix оповести броя зрители на The Irishman за седмицаБроят гледания през интернет на "The Irishman" за премиерната седмица (от 27 ноември) е възлязъл на 26.4 милиона. Информацията идва от директора съдържание на Нетфликс - Тед Сарандос. Отчитат се не отделни зрители, а акаунти - както е известно, от един акаунт могат да се ползват до 5 души, затова точното количество зрители е неизвестно и може да бъде доста по-голямо от обявеното число. Всяко едно гледане е валидно в случай, че потребителите са изгледали поне 70% от филма.

Сарандос добавя, че режисьорът и продуцент Мартин Скорсезе е доволен от този първи показател. Все пак, филмът се представя по-слабо от миналогодишния "Bird Box" на Сузане Бир - трилърът със Сандра Бълок и Джон Малкович бе гледан от повече от 45 милиона акаунта за първата седмица и от 80 милиона за месец. Очакванията на Netflix за "Ирландецът" са за 40 милиона в продължение на 28 дни.

Според аналитиците на пийпълметричната агенция Nielsen, едва 18% от зрителите в първите дни са изгледали целия филм, който е с продължителност три часа и половина. На старта на двучасовия "Bird Box" аудиторията е била същата, а спин-офът на сериала "В обувките на сатаната" - "El Camino: A Breaking Bad Movie" е догледан от едва 11% от акаунтите.

Екранизацията на бестселъра от 2005 г. на американския следовател, заместник-главен прокурор на САЩ и автор Чарлз Бранд стъпва на запознанството му с наемния убиец Франк Шийрън-Ирландеца малко преди неговата смърт от рак на 83 г. през декември 2003 г. Шийрън е разказал на Бранд подробности от кариерата си - работил е за крупния престъпен бос на италиано-американската мафия Ръсел Буфалино (1903-1994) и е убил по негова заповед 25 души. Сред жертвите му е и Джими Хофа - профсъюзен лидер, изчезнал неочаквано при загадъчни обстоятелства на 30 юли 1975 г. (обявен за мъртъв 7 години по-късно).
Copyright © 2024 Dir.bg.