Джуманджи: Следващо ниво“ се превърна в най-гледания филм в целия свят

16.12.2019 г.
„Джуманджи: Следващо ниво“ се превърна в най-гледания филм в целия святВ Америка дългоочакваното продължение успя да постави няколко рекорда и надмина резултатите на предишния филм.

Прогнозите на специалистите бяха за приходи между 40 и 50 милиона долара, но новият филм спечели 60,1 милиона. Така той се превърна в най-успешния старт на Sony за декември, най-силният дебют за игрален филм на Кевин Харт и Джак Блек, както и най-силният старт в кариерата на режисьора Джейк Каздън.

По света интересът към продължението е също голям. То дебютира на върха в 44 държави и резултатите му са 33% по-добри от тези на „Добре дошли в джунглата“. За момента новият филм е спечелил 152,5 милиона долара извън САЩ.

Вече втори е бившият лидер за последните три седмици „Замръзналото кралство 2. Приходите му са 19,1 милиона в Америка и 55,5 милиона в останалата част от света. Така продължението на анимационния хит вече има общо 1,033 милиарда долара.

На трето място е новият трилър на Райън Джонсън „Вади ножовете. За този уикенд той спечели 9,2 милиона и приходите му са общо над 166 милиона долара.
Copyright © 2024 Dir.bg.