Тържествено представяне на официалния трейлър на „Бързи и яростни 9

19.12.2019 г.
Тържествено представяне на официалния трейлър на „Бързи и яростни 9“Това ще бъде един специален филм и трейлърът му ще бъде представен по още по-специален начин. Премиерата му ще бъде съпътствана с истински концерт. Звездите от „Бързи и яростни 9“ ще представят трейлъра, а освен това ще има изпълнения на Карди Би, Уиз Калифа, Чарли Пут, Озуна и Лудакрис.

Концертът ще се състои на 31 януари в Маями, Флорида. Все още обаче мястото му остава в тайна. Но достъпът до него няма да е толкова лесен. Феновете трябва да влязат в официалния профил на филма и да попълнят формуляр, което обаче не им гарантира присъствие. Малцина ще бъдат избраните, които ще видят трейлъра преди всички останали.

През ноември приключиха снимките на дългоочакваното продължение. Така че вече е време да започне рекламната кампания на филма. А тя ще бъде повече от грандиозна с подобно представяне на трейлъра.

Вин Дизел подготвя феновете за събитието. Той сподели, че е останал без дъх, след като е изгледал готовия трейлър. А той е с продължителност 4 минути! Самата Карди Би има малка роля във филма, заедно с добре познатите Мишел Родригес, Шарлийз Терон, Тайрийз Гибсън и новото попълнение Джон Сина.

Премиерата на „Бързи и яростни 9“ е на 22 май. Това ще бъде първият филм от поредицата след този за приключенията на Хобс и Шоу. Няма да видим героите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в това продължение. Но след като бе сложен край на враждата между Дизел и Джонсън, със сигурност двамата ще се съберат отново в „Бързи и яростни 10“.
Copyright © 2024 Dir.bg.