Първи трейлър на „Нито звук 2

01.01.2020 г.
Първи трейлър на „Нито звук 2“Paramount най-после представиха първия трейлър на един от хитовете си за 2020 г. – „Нито звук 2“.

Първоначално той вървя само по кината в САЩ с премиерата на „Черна Коледа“, а в интернет бе разпространен само кратък негов тийзър. Ето че вече можем да добием по-пълна представа какво ни е подготвил Джон Кразински в дългоочакваваното продължение.

Отново се завръщаме в един постапокалиптичен свят, в който мълчанието е ключът към оцеляването. Този път обаче ужасът не е свързан само с извънземните чудовища, които реагират на всякакъв звук и шум.

Действието в „Нито звук 2“ продължава точно там, където свърши първият филм. Членовете на семейство Абът продължават да е борят за живота си, като този път попадат и на други оцелели след нашествието на извънземните. Емили Блънт се завръща отново в главната роля, заедно с Ноа Джуп и Милисент Симъндс в ролите на нейните деца. Сред новите попълнения в актьорския състав са Килиън Мърфи и Джаймън Хаунсу. За момента не знаем подробности за техните герои.

Джон Кразински отново е на режисьорския стол, освен това е и автор на сценария. Звездата от сериала „Офисът“ предизвика сензация със своя трети опит като режисьор с „Нито звук“. Заснет с удивително нисък бюджет (17 милиона долара), филмът се нареди сред най-изненадващите хитове на 2018 г. с приходи над 340 милиона долара. Освен това се радваше на висок рейтинг сред критиците.

Така логично се стигна до продължение, очакванията към което са още по-големи. Премиерата му е на 20 март 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.