Продължението на „Лудия Макс“ ще разказва за командир Ярост

11.03.2020 г.
Продължението на „Лудия Макс“ ще разказва за командир ЯростЧетвъртият филм от поредицата за война на пътя пожъна невероятен успех сред критици и фенове през 2015 г. „Лудия Макс: Пътят на яростта“ беше толкова голям хит, че веднага се заговори за продължения и още филми в тази пост апокалиптична вселена. Един от подготвяните проекти ще е за командир Ярост, култовата героиня на Шарлийз Терон.

Всъщност този филм ще е предистория на събитията в „Лудия Макс“ и вече знаем кои ще са двете звезди в него. Джоди Комър, постигнала успех с ролята си на непредсказуем професионален убиец в сериала „Killing Eve“, ще играе младата Ярост.

Звездата от „Игра на тронове“ Ричард Мадън ще е неин партньор. Той ще е в ролята на Дементус, описван като „невероятен красавец с ангелско лице, белязано от дълбока рана на челото“. Звучи точно като герой от вселената на „Лудия Макс“. Освен него, в бъдещия хит ще участва и Яя Абдул-Матин II („Аквамен“), но за ролята му още не се знаят никакви подробности.

Малко е странно да си представим филм за Ярост без Шарлийз Терон. Все пак Комър изглежда перфектен избор за ролята, като има вероятност да видим и самата Терон в някои сцени, които ще са продължение на сюжета на „Пътят на яростта“.

Освен този филм, Джордж Милър подготвя и две други продължения на историята за Макс Роканатски. Иначе снимките на „Лудия Макс: Ярост“ трябва да започнат към края на тази година.



Copyright © 2024 Dir.bg.