Зрители стават жури на късометражния фестивал през септември

17.06.2020 г.
Зрители стават жури на късометражния фестивал през септемвриЗа пореден път единственият фестивал за късометражни филми у нас - "IN THE PALACE International Short Film Festival" - ще представи селекция с най-интригуващите заглавия от жанра на късия разказ. Новото издание ще се проведе от 15 до 22 септември 2020 г. във Варна с богата програма и специални гости.

От днес в мрежата на Eventim могат да бъдат закупени билети за 17-тото издание на фестивала. Еднодневният билет е на цена от 12 лв. и дава достъп до избран ден от фестивала заедно с неговата програма.
Фестивалният билет е на цена от 60 лв. и осигурява вход до 8-те дни на фестивала, неговите прожекции и събития. Притежателите на Фестивален билет ще получат още колекционерска тениска, каталог, персонален бадж със снимка и торба с тематичен дизайн.

„Всеки, който закупи билет за целия фестивал, ще стане един от нас, ще подкрепи индустрията и най-хубавата част - ще може да се наслади на всички филми от програмата“, споделя Цанко Василев, директор на In The Palace.

Петима от всички закупили Фестивален билет ще получат и уникалната възможност да се превърнат в жури на фестивала и да изберат кой филм да получи Наградата на публиката. „Тяхната задача ще бъде изключително отговорна – освен че ще трябва да изгледат всички филми, ще трябва да прегледат и как е гласувала публиката и да направят своя избор“, допълва Цанко Василев.

Мястото е Фестивален и конгресен център - Варна. С по 1 лев от всеки продаден билет се генерира фонд за финансирането на нови късометражни филми.
Copyright © 2021 Dir.bg.