Джеф Никълс ще направи трети филм "Нито звук"

09.11.2020 г.
Джеф Никълс ще направи трети филм Paramount Pictures са решили да направят франчайз от "Нито звук" и ето, че студиото е наело Джеф Никълс ("Обич") да напише сценария и да режисира трети пореден филм по оригинална идея на Джон Кразински. Премиерата се очаква през 2022 г.

Кразински е автор на първия филм и на продължението, което трябваше да излезе през март тази година, но бе отложено за 23 април догодина.

Сюжетът на "Нитo звук 3" е неизвестен, като от Deadline предполагат, че вероятно ще разшири малката постапокалиптична киновселена, в която оцелели се борят да останат живи чрез тишина, преследвани от чудовища със свръхчувствителен слух. Динамиката на филмите засега не е осветила някои въпроси, примерно как светът е стигнал до това положение или могат ли съществата да бъдат победени. Въпрос на творчество е тези или други неща да бъдат експлоатирани.

За Никълс е известно, че е в тесни приятелски отношения с президента на "Paramount Motion Picture Group" Ема Уотс, с която са разработвали адаптация на проекта "Alien Nation", по-късно спрян по времето, когато Disney придобиваха Fox.

Продуценти на третото издание са Кразински (чрез неговата компания "Sunday Night") и Майкъл Бей - Андрю Форм - Брад Фулър чрез "Platinum Dunes", а деловата партньорка на Кразински - Алисън Сийгър - ще е изпълнителен продуцент.

Първият филм, в който главни роли изпълниха Джон Кразински и съпругата му в живота и в лентата Емили Блънт, тръгна от скромна премиера през 2018 г. на тексаския фестивал South by Southwest до световен блокбъстър с около $340 милиона продадени билети, при разходи за производството му $17 млн.
Copyright © 2024 Dir.bg.