Една студена премиера на Никол Кидман

16.12.2003 г.
Една студена премиера на Никол КидманВероятно ще разберете колебанието на всеки шеф на киностудио, който се чуди дали да пусне филма си веднага след премиерата на “Властелинът на пръстените – Завръщането на краля”. Въпреки това Антъни Мингеля не се притесни кой знае колко и представи своя нов филм “Cold Mountain” на премиера в Лондон миналата неделя.

Въпреки ниските температури хиляди почитатели се появиха, за да зърнат Никол Кидман, Джуд Лоу и режисьора на филма.

Филмът, който е заснет по романа на Чарлз Фрейзър, разказва историята на ранен войник на Конфедерацията (Лоу), който се отправя на изпълнено с опасности пътешествие към дома, където го чака любимата му (Кидман).

“Сутрина след като пристигнах за снимките, реших да се разходя сама из гората – спомня си Кидман. – Отказах да ме придружава който и да било. И докато се разхождах из гората и се наслаждавах на пейзажа изведнъж се натъкнах на диви кучета. Затичах се колкото се може по-бързо обратно към караваните.”

Скоро обаче актьорите свикнали с дивата природа и често обикаляли гората в търсене на мечки. За Джуд Лоу снимките в такова изолирано място (по-голямата част от тях са се състояли в Румъния) били като терапия. “Прекарах толкова време в катерене на дърветата и разходки, че накрая почувствах истинско спокойствие.”

На прожекцията присъства и Негово Височество Принцът на Уелс Чарлз.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.