Гуинет изплашена, че е бременна

25.12.2003 г.
Гуинет изплашена, че е бременнаАктрисата Гуинет Полтроу за първи път сподели “радостта” си от факта, че е бременна. В интервю красавицата отказва да потвърди или отрече, че тайно се е оженила за Крис Мартин в началото на този месец, но с удоволствие говори за това, че очаква бебе. “Не мисля, че нещо може да те подготви за момента, когато разбереш, че си бременна. Това е нещо, което се случва на другите и ти просто споделяш радостта им, но когато става въпрос за теб всичко е коренно различно.

Продължавам да мисля за това бебе, което расте вътре в мен, чувстваме се така, все едно сме вече семейство, нямаме търпение да дочакаме раждането й или раждането му. Когато за първи път ме гледаха на скенер, Крис беше там и ние двамата гледахме екрана изумени. Никога не съм виждала нещо подобно. Наистина е доста вълнуващо. Може би приятелите ни вече са отегчени до смърт, слушайки непрекъснато за нашето неродено още бебе.

Крис се вълнува може би повече отколкото аз. Той е страхотен човек и съм сигурна, че ще бъде страхотен баща.” И докато тя все още крие, че тайно са сключили брак, продължава да твърди, че бракът е нещо много отговорно и сериозно. Гуинет казва: “Да се ожениш е сериозна стъпка. Разбира се забавно е да имаш нов пръстен, който да показваш и е страхотно да направиш сватба и всичките ти приятели да ти казват, че изглеждаш чудесно, но главното е брака и всичко, за което трябва да си се подготвил предварително, така че това да продължи завинаги.”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.