За коварството, за сюжета и за филма "Анаконда"

За коварството, за сюжета и за филма Коварство е надвиснало над една лодка, движеща се без да знае
към крайната си цел - схватка с една огромна анаконда.

Бразилската тропическа гора се развива по свои древни парадоксални правила. Примамливо съкровище е скрито в джунглата, светещи птички чуруликат под своя навес на праисторическо дърво, докато закачливи пъргави маймуни подскачат по клоните му. Грозни каймани и извиващи се змии пълзят по тъмната река Амазонка. Блещукащи изгреви се сменят със знойни залези. И ето че тази бъркотия на живота се превръща в зловещ лабиринт. Опасност се крие на всеки завой на могъщата Амазонка и тези екзотични нейни обитатели са толкова смъртоносни, колкото и красиви. На върха на този комплекс и на тази хранителна верига е най-голямата и най-жестоко смъртоносната змия в света. . . АНАКОНДАТА.

Екип документалисти, въоръжен с камери, звукозаписно оборудване и оптимизъм за непознатото, навлиза в този мистериозен свят. Под ръководството на антрополога Стивън Кейл (Ерик Столц), екипът, състоящ се от режисьорката Тери Флорес (Дженифър Лопес), оператра Дани (Айс Кюб), звукооператора Гари (Оуен Уилсън), директора на продукция Денис Калбърг (Кари Уурър) и разказвача Уорън Уестридж (Джонатан Хайд), тръгва на речна експедиция, за да открие легендарното и непознато племе Ширишама. Лодката се управлява от ексцентричния Матео (Винсънт Кастеланос). По пътя си те взимат в екипа и Пол Сароун (Джон Войт), чиято лодка е заседнала.

Самотникът Сароун, живеещ благодарение на острия си ум от години в джунглата, спечелва ако не доверието, то поне приятелството им. Но професионалния интерес към непознатото племе Ширишама ги кара да стават все по-любопитни. Те го следват въпреки лошите предчувствия. А Сароун има свои мотиви да води екипа все по-нагоре срещу течението на реката. Той върви по следите на смъртоносна анаконда, дълга 40 фута - толкова свирепо животно, че се е превърнало в легенда, и той би жертвал всичко и всеки, за да го открие. Експедицията им се превръща в див кошмар, когато манията на Сароун ги отвежда направо в челюстите на този истински дявол и те трябва да използват всички примитивни средства, за да оцелеят.
Copyright © 2024 Dir.bg.