Във всяка жена има по една малка магьосница

Във всяка жена има по една малка магьосницаСали (Сандра Бълок) и Джилиан (Никол Кидман) винаги са знаели, че са различни. Отгледани от лелите си след смъртта на родителите си, сестрите са отраснали в един странен дом, където общоприетите правила не важат. Те са хранени с шоколадов кейк на закуска, стояли са до късно, четейки магьоснически книги и са усвоявали изкуството на бялата магия, предавано в семейството от поколение на поколение.

Предавайки наследствените умения на жените от рода Оуенс, леля Джет (Даян Уийст) и леля Франсис (Стокард Чанинг) се надяват да дарят на племенничките си силата на приложната магия. Но магьосничеството им има цена - едно проклятие: мъжете, в които се влюбват, са обречени на преждевременна смърт.

Когато Джилиан среща Джими (Горан Вишнич) - един озлобен скитник, това предизвиква поредица от събития, които довеждат полицая Гари (Ейдън Куин) в семейния дом и в сърцето на Сали. Последвалата буря от свръхестествени събития заплашва живота на цялото семейство Оуенс.
Copyright © 2024 Dir.bg.