Джесика Алба за ада на анорексията

03. 08. 2005 г.
Джесика Алба за ада на анорексиятаДжесика Алба разказа пред Бени за ада на анорексията, през който е преминала. Зашеметяващата актриса призна, че е страдала от опасното хранително разстройство преди няколко години.

Джесика започнала да се измъчва с глад и се вманиачила на тема физически упражнения, като тренирала минимум по 3 часа на ден по време на подготовката си за телевизионния сериал 'Dark Angel'.

Тя сподели: "Много момичета страдат от хранителни разстройства, аз също преминах през това и бях напълно завладяна от идеята да отслабна".

Красавицата от 'Sin City: Град на греха', която осъзнала, че има проблем, когато станала 45 килограма (при ръст 169 см) - твърди, че за първи път започнала да се безпокои от килограмите си, когато влязла в пубертета и по тялото й започнали да се появяват естествените женски заоблености.

Пред британския вестник The Sun, Джесика Алба призна: "Когато от момичешко, тялото ми започна да се превръща в женско с естествените тлъстини на някои места, направо откачих. Чувстах се много странно, все едно, че просто не бях готова за това тяло".

Сексапилната актриса,която демонстрира великолепната си фигура, като навлича плътно прилепнал по нея костюм на супергероиня в новия филм "Фантастичната четворка", решила да поеме контрола над живота си когато била 12-годишна като си приготвя сама здравословни храни, разтревожена, че ще стане с наднормени килограми, като всички останали в дома й.

Джесика сподели: "Всички в семейството ми са доста пълни и аз исках да живея по-здравословно, затова започнах да си готвя сама, когато станах на 12."

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.