Признанията на Джони Деп

13.10.2005 г.
Признанията на Джони ДепНа Джони Деп му харесвало да облича женски дрехи. Холивудския сърцеразбивач разкри, че не можел да се удържи и непрекъснато се заглеждал тайно в обувките и чорапите на дамите около него.

Пред британското списание „More” той призна: "Приятелите ми ще ми се подиграват, когато разберат колко много се интересувам от женското облекло.

Откато носих прашки и сутиен в „Ед Уд” уважавам много повече жените. По едно време забелязах, че постоянно се заглеждам в обувките и чорапите на жените. Развил съм такъв подсъзнателен навик. Може би е опасно – малко съм обезпокоен".

По-рано тази година, звездата разкри, че преди време е мислел да прави порно филм с режисьора Тим Бъртън.

Актьорът, който под режисурата на Тим Бъртън се снима в хита „Чарли и шоколадовата фабрика” – сподели, че се страхувал да не му лепнат етикета „странен и ексцентричен”, заради ролите му.

Деп, който е работил с режисьора в няколко филма, сред които „Едуард ножиците” и „Слийпи Холоу” – мислел, че промяната в посоката на кариерата му към забранените за деца филми, би била полезна и за двамата.

Той каза: "Не бих искал всички да ме мислят за ексцентричен. Може би трябва да направя нещо съвсем различно – например един як порно филм с Тим”.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.