За изпълнителите на филма "Баща-мечта"

За изпълнителите на филма Освен че играе ролята на Сони Куфакс, АДАМ САНДЛЪР е и изпълнителен продуцент, и сценарист на “Баща-мечта”. Съвсем наскоро той изигра главната роля и взе участие в написването на сценария на комедийния хит “Момче за всичко”. Филмът стана хит веднага след излизането си по екраните. Общата печалба до момента достига 161 млн. долара само на територията на САЩ. Успехът на "Момче за всичко" бе предшестван от появата на друг филм, превърнал се в хит - "Сватбата на певеца”, в който на Сандлър партнира Дрю Баримор. Сред останалите филми с негово участие се открояват “Happy Gilmore” (1996, реж. Денис Дюган) и “Били Медисън”. “Момче за всичко”, както и останалите две комедии, са създадени по оригинални идеи на Сандлър, който пише и сценариите за тях в тясно сътрудничество с Тим Хърлихи. Той е съквартирант на актьора от годините, прекарани в Университета в Ню Йорк, а в момента е основният автор на ТВ шоуто “Събота вечер на живо”. Работата на Сандлър и Хърлихи по сценария за филма “Баща-мечта” бележи техният пети съвместен филм. Сандлър е роден в Бруклин. Започва кариерата си като изпълнител в местните комедийни клубове още по времето, когато следва в Ню Йорк. След дипломирането си Сандлър започва работа за шоуто “Събота вечер на живо”, а малко по-късно става една от основните му звезди в продължение на пет сезона. Уникалното чувство за хумор на Сандлър му гарантира многобройна публика. Албумите му с комедийни скечове се превръщат в мултиплатинени, а неговите шоупрограми са сред най-гледаните в САЩ. Четвъртият му албум - продължение на вече известния “What’s Your Name” и е озаглавен “The Chile of Stanley & Judie”. Появяването му на пазара е планирано за септември. Албумът съдържа песни и комедийни скечове. Следващия филм с участието на Сандлър ще бъде “Little Nicky” - продукция на “New Line Cinema”. Съвсем наскоро той сключи договор със “Sony Pictures Ent.” за участие в анимационен филм.
Сред последните участия на ДЖОУИ ЛОРЪН АДАМС (Лейла) е ролята й в “Да преследваш Ейми”, за която е удостоена с номинация за “Златен глобус” в категорията за “Най-добра комедийна актриса”. Сред проектите, в които предстои да я гледаме, е комедията “Bruno”, режисирана от Шърли Маклейн, където й партнират Кати Бейтс и Гари Синийз. Родена в Арканзас, Адамс постепенно си изгражда име с поредица от невероятни изпълнения. Тя е сервитьорката, нагъваща пай в “Майкъл” на Нора Ефрон, където й партнира Джон Траволта; тя е част от дуета певици (заедно с Паркър Пози) в “Спи с мен”; тя е колежанката Симон в превърналият се в класика филм “Dazed and Confused” (1993, реж. Ричард Линклейтър). Сред другите й филми се открояват: “A Cool, Dry Place” (1998, реж. Джон Смит), “Mallrats” (1995, реж. Кевин Смит), “Биодом”, “Програмата”. Адамс се премества да живее в Лос Анжелис и незабавно се появява на малкия екран с участия в сериалите “Vinnie & Bobby” (1992) и “Top of the Heap” (1991).
РОБ ШНАЙДЕР (момчето за доставки) наскоро участвува в екшъна “Разкатаване”, където партнира на Жан-Клод ван Дам, а по-късно се снима и в комедията “Момче за всичко”. Гледали сме го и в “Съдия Дред”, “Разрушителят”, “Нашенци в Бевърли Хилс”, “Сам вкъщи II”, “Морски трепачи”, “Приключенията на Пинокио”, “Планът на Сюзън”.
Близнаците КОУЛ и ДИЛЪН СПРАУС, които заедно играят ролята на Джулиън, са на 6 годинки. Те правят своя кинодебют в “Баща-мечта”. Гледали сме ги в ТВ сериала “Огнената Грейс”, където също споделят една роля - те са Патрик,
най-малкото дете на Брет Бътлър. Работа в сериала започват на крехката възраст от една годинка. Дилън (който е с 15 минути по-голям от брат си) и Коул са родени в Арецо, Италия, но са отрастнали в Южна Калифорния. Започват кариерата си на шестмесечна възраст. Първото предложение идва от баба им - актриса и преподавателка по актьорско майсторство. Първият ангажимент на талантливите близнаци е една реклама. Следват прослушване и снимки за “Огнената Грейс”. Освен участия в многобройни реклами, Коул и Дилън можем да видим и във видеоклипа на Пола Коул “Почакай”. Предстои да ги видим в “The Astronaut’s Wife” - продукция на “New Line Cinema” с участието на Джони Деп и Чарлийз Терон. Филмът предстои излезе по екраните на САЩ през август 1999 г.
Двете момчета са в период на преговори с няколко холивудски студии както за видеоклипове, така и за участия в телевизионни шоу-програми. Феновете им могат да очакват нова продукция с тяхно участие през есента на 1999 г.
ЛЕСЛИ МАН (Корин) е добре позната на публиката с главната си роля от летния хит на 1997 г. “Човекът от джунглата”, където партнира на Брендън Фрейзър. Играла е и в черната комедия “Кабелджията”, където се снима съвместно с Джим Кери и Матю Бродърик. Лесли Ман е родена в Калифорния. Сред останалите филми с нейно участие се открояват: “Cosas que nunca te dije” (1996, реж. Исабел Коиксет), “She’s the One” (1996, реж. Едуард Бърнс), “Последният оцелял”.
Copyright © 2024 Dir.bg.