Джоли - за връзката си с Брад Пит

29.04.2006 г.
Джоли - за връзката си с Брад ПитАнджелина Джоли най-сетне наруши мълчанието си относно любовната си връзка с Брад Пит - тъй като повечето от нещата, които излизали в медиите, били "смехотворни". Звездата от „Мистър и мисис Смит” даде интервю за NBC, в което заяви, че любопитството на хората е "донякъде смешно".

„Аз не знам какво трябва да обяснявам. Аз не говоря за нашата – моята връзка публично. Но ние не говорим на тази тема и вкъщи. Това е едно от тези неща, които просто се случват, когато човек живее живота си и има семейство. Но то не подлежи на дискусии".

30-годишната звезда в момента е в Намибия, Африка, където заедно с Брад Пит очакват появата на най-новия член на семейството. Звездата от „Томб Райдър” поправи появилите се в някои медии сведения, че ще ражда през следващата седмица, като уточни, че в момента е към края на седмия месец на бременността си. Актрисата обяви и че вече знае пола на бъдещото бебе, но отказа да го разкрие.

Джоли добави, "Животът ми е много пълноценен. Аз съм много горда, когато гледам децата си – когато виждам как Мад (Мадокс) се адаптира към местата и хората, когато слушам възгледите му и виждам как се развива. Аз съм много щастлива".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.