Sony BMG срещу Кроу

03.05.2006 г.
Sony BMG срещу КроуМузикалните шефове в Сони отвърнаха на атаката на Ръсел Кроу, като обявиха, че никога не са му давали повод да си мисли, че ще сключат договор за музикален албум с него. Носителят на Оскар нападна звукозаписната компания в началото на тази седмица, с обвинението, че го мотаят вече шест месеца и още нищо не става. Кроу бе бесен, че той и групата му The Ordinary Fear Of God, дори не са успели да се срещнат с шефовете.

Говорителят на Сони съобщи, че напротив – имало е няколко срещи и отхвърлянето на Кроу и групата е просто бизнес решение. Представителят на Сони каза, "Имахме много срещи с Ръсел Кроу, но в предвид на качеството на това, което ни предлага, предпочетохме да не се възползваме." През последните месеци Кроу пътува много с групата из родната си Нова Зеландия и Австралия и свири както по малки клубове, така и на събития като раздаването на наградите на MTV Австралия.

Пред радиостаниция в Сидни, актьорът каза, че е бил убеден, че участието му на наградите на MTV е достатъчна атестация за сключването на договор със Сони. Според звездата от „Гладиатор”, музикалните директори на компанията му казали, "Изсвирете една песен на шоуто на MTV довечера, и ще ви вземем при нас". Кроу твърди и че представители на Сони са се заинтересували от групата му още миналия ноември, но потенциалната сделка трябвало да бъде сключена веднага след наградите на MTV.

Но независимо от всички уговорки и уверения, "след шест месеца, те не ни казаха абсолютно нищо - дори и това, че никога не са мислели действително да ни издадат албум, защото и без това имали прекарлено много артисти".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.