Никол Кидман се омъжи пак

26.06.2006 г.
Никол Кидман се омъжи пакНикол Кидман се омъжи за кънтри певеца Кийт Ърбан с холивудски блясък на приказно красива церемония в родния си град Сидни, Австрлалия в неделя -  за разлика от сватбената ритуал на Кидман и Круз, която бе съвсем частно събитие, според правилата на сциентолозите - към които принадлежи бившият й съпруг.

В бял тоалет на Balenciaga, украсен с воал и букет бели рози в ръце при пристигането си, носителката на Оскар и певецът от Нашвил в черен костюм, се зарекоха във вечна вярност по време на традиционен католически ритуал – и в присъствието на знаменитости като холивудските звезди Наоми Уотс и Хю Джакман и медийния магнат Рупърт Мърдок със съпругата си.

Широко усмихнатата Кидман, придружена от баща си, пристигна в църквата с кремава лимузина, като по целия път от дома на звездата бе следвана от хеликоптери на медиите.

Осиновената дъщеря на Кидман от предишния й брак с Том Круз Изабела, на 13, и сестра й Антония пристигнаха с отделна лимузина. Круз и Кидман имат и осиновен син Конър, на 11, който също присъстваше.

Кънтри звездата Ърбан, който успя да влеза в църквата незабелязано от медиите, е бил придружен от брат си.

Подробности не се разгласяват, като цяло присъствието на медии не беше позволено. Но около 90 минути след влизането на Кидман в църквата, камбаните забиха в знак, че радостното събитие е факт.

"Искаме само да благодарим на всички в Австралия и по целия свят, които ни изпратиха своите пожелания", казаха младоженците в кратко изявление, при което предоставиха на пресата и няколко снимки.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.