Трудната младост на Хали Бери

20.03.2007 г.
Трудната младост на Хали БериНосителката на „Оскар” наскоро разказа, че когато била на 21 години заминала за Чикаго с надеждата да стане актриса, но парите й свършили бързо. В този момент майка й отказала да й помогне, защото според нея дъщеря й трябвало да се научи сама да се грижи за себе си, съобщава contactmusic.com.

Бери разказва: „Тя ми помогна да замина, но, според мен, не мислеше, че от това ще се получи нещо. След месец парите ми свършиха и аз й позвъних: „Мамо, не бих искала да те моля, но не можеш ли все пак да ми изпратиш малко пари? Имам само колкото за квартира и нямам какво да ям идната седмица.”

Тя отвърна, че няма нужда да й искам пари: „Оправяй се сама или се прибирай у дома.” Аз така й се ядосах, че не й говорих половин година”.

Днес 40-годишната актриса признава, че майка й е постъпила правилно и тя й е благодарна за суровата любов. Бери добавя: „Това ме научи да се грижа сама за себе си и да са справям във всяка ситуация, дори и ако се наложи да спя в приют за бездомни и да преживявам с минимални средства”.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.