Шрек трети - официална премиера

31.08.2007 г.
Шрек трети - официална премиераПрооптики България има удоволствието да Ви съобщи, че Негово величество Шрек Трети официално стъпи в България на бляскава церемония в Синема Сити. Събитието с чудовищни пропорции се състоя едновременно в три от залите на киното, което беше красиво декорирано по случая, и събра близо 500 души, сред които много звезди като Венета Райкова, Денис от Ахат с дъщеричката му Виктория, Иван Звездев, Орлин от Каффе и други.

По червения килим преминаха и актьорите, озвучили на български героите от най-необикновената приказка, начело с комедийния гений Кръстьо Лафазанов, който влезе под ръка със своя персонаж – самия Шрек. Лафазанов влиза в ролята на зеленото чудовище за трети път, но за първи път гласът му ще звучи на големия екран. Комикът не успя да сдържи свежото си чувство за хумор и сподели с присъстващите: „С безпокойство забелязах, че докато навлизах в ролята на Шрек, лицето ми започна да позеленява, а ушите ми да се издължават.”

Наши специални гости бяха 75 деца от дома за деца лишени от родителски грижи „Петко Славейков” в гр. София. 14-годишният Марти, който е едно от многото талантливи деца, живеещи в дома, се справи блестящо в ролята си на помощник водещ на шоуто, преди премиерата. Малкият палавник сподели, че не се притеснява от прожекторите, тъй като вече е имал няколко публични изяви, и мечтае един ден да стане цирков артист.

Третият филм от поредицата за Шрек тръгва по кината у нас на 31 август. Приказката се превърна в истинска сензация по целия свят, като в САЩ стана вторият най-касов филм за годината, изпреварвайки блокбастъри като Карибски пирати: На края на света, Хари Потър и Орденът на феникса и 300. У нас зрителите ще могат за пръв път да гледат Шрек на големия екран с български дублаж.
Copyright © 2024 Dir.bg.