Робин Уилямс ще се превъплъти в Сюзан Бойл

2009-08-26
Робин Уилямс ще се превъплъти в Сюзан БойлКомикът Робин Уилямс бил помолен да се превъплъти в образа на шотландката Сюзан Бойл, която неотдавна предизвика сензация във Великобритания с певческите си умения, във филм за живота й, съобщи БГНЕС.

Бойл получи световна слава по-рано тази година след участието си в британското тв предаване "Великобритания има талант" и си спечели многобройни почитатели, сред които и звездната двойка Деми Мур и Аштън Къчър.

Продуцентите на филма планират той да разказва за пътя на Бойл към славата и искат Уилямс, който през 1993 г. изигра женски образ в "Мисис Даутфайър" да се превъплъти в нейния образ.

Актьорът, който е запален почитател на Бойл, вече се подготвя за ролята, пеейки пред свои известни приятели песента "I Dreamed A Dream", която шотландката изпя на прослушването за предаването.

"Попитаха ме дали бих изиграл Сюзан във филма. Смятам, че тя е невероятна. Клипът с нейната песен във "Великобритания има талант" е изключителен, толкова вдъхновяващ. Беше истински шок, когато тя започна да пее. Преди няколко години видях друг клип на песента й Cry Me A River и беше невероятно. Тя има наистина велик глас", сподели Уилямс.

Copyright © 2024 Dir.bg.