Джон Траволта и Чък Норис - в България за „Непобедимите 2”

04.08.2011 г.
Джон Траволта и Чък Норис  - в България за „Непобедимите 2” Непобедимият тексаски рейнджър Чък Норис и звездата от „Криминале” Джон Траволта са поредните холивудски величия, които се присъединиха към актьорския състав на „Непобедимите 2”.

Суперекшънът на Силвестър Сталоун ще се снима в България. Шефът на “Ню Бояна” Дейвид Варод потвърди предстоящата реализация у нас на втората част на филма пред Монитор. Той даде и някои подробности около проекта:

“Да, снимаме „Непобедимите 2” в България, като процесът започва през втората седмица на септември. След “Конан Варварина” това е възможно най-добрата реклама за страната, тъй като накуп ще дойдат някои от най-популярните имена в Холивуд. Искате конкретика - Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, Мики Рурк, Брус Уилис, Жан-Клод ван Дам... И ще ви изненадам, в каста вече са включени Джон Траволта и Чък Норис. Това са хората, които със сигурност ще видим в София”, разкри Варод пред Sofia News Agency.

Собственикът на Ню Бояна добави, че режисьорът на проекта Саймън Уест вече е в България. Той избира снимачните площадки и стартира предварително работа по филма.

източник: life.dir.bg
Copyright © 2020 Dir.bg.