Вини Джоунс в третия сезон на „Arrow” и в екшън-комедията „Приземяване: добре дошли в Източна Европа

02.11.2014 г.
Вини Джоунс в третия сезон на „Arrow” и в екшън-комедията „Приземяване: добре дошли в Източна Европа”В новият сезон на хитовия сериал „Arrow” („Стрела”), Вини Джоунс ще играе ролята на комиксовия злодей Дани Брикуел - Тухлата, съобщи списание Variety.

В света на DC Comic Тухлата е злодей с дебела, непробиваема кожа и противник на Зелената Стрела. В третия сезон той е безмилостен водач на гангстерска организация, целящ да постави управата на Стар Сити на колене. Прякорът му е даден на улицата, защото по него е стреляно десетки пъти, но никога не е нараняван.

Вини Джоунс ще се появи в епизоди 10, 11 и 12 на третия сезон, който вече тръгна в САЩ на 8 октомври по The CW Network, джойнт венчър между Warner Bros. Entertainment и CBS Corporation, базиран в Бърбенк, Калифорния. Сериалът се излъчва всяка сряда от 20 ч.

Това ще бъде премиерата „на живо” на комиксовия герой, който до момента е оживявал само в своята анимационна версия в сериала „Лигата на справедливостта”.

Българските зрители ще могат да гледат Вини Джоунс в екшън-комедията „Приземяване: добре дошли в Източна Европа”, който тръгва у нас на 14.11.14.
Copyright © 2024 Dir.bg.