Ще има ли “От глупав по-глупав 3”?

07.11.2014 г.
Ще има ли “От глупав по-глупав 3”?Малко по-късно този месец по кината в България ще се завърти дългоочакваното продължение на комедийния хит “От глупав по-глупав”. Джим Кери и Джеф Даниълс се завръщат за втори път в ролите на глуповатите приятели Лойд Крисмас и Хари Дън, а режисурата отново е поета от небеизвестните братя Фарели.

Официалното заглавие на продължението е “От глупав по-глупав: Завръщането” и екранната история започва точно 20 години след случките в първата част.

Въпреки че премиерата на лентата все още не се е състояла, режисьорът Боби Фарели разкри, че вече има конкретни идеи, свързани с направата на още един филм за приключенията на Лойд и Хари. Докато рекламираше “От глупав по-глупав: Завръщането” в Лос Анджелес Фарели обяви, че бъдещето на третата част зависи изцяло от представянето на първото продължение в световния бокс офис.

Фарели: “Всичко зависи от това, как ще се представи втората част. Но наистина имаме желание да направим още едно продължение. Много харесвам да работя с тези хора и ще се радвам да посетим света на Хари и Лойд още веднъж. Имаме няколко интересни идеи за трети филм, но все още не мога да говоря за тях."

Звездата на двете досегашни части Джеф Даниълс също е готов да се превъплъти за трети път в образа на Хари Дън.

Даниълс: “Обичам братя Фарели и обичам Джим (Кери). Работата с тях е лесна. И чувството когато успееш да разсмееш хората е невероятно. Няма по-добра награда от това да видиш как зрителите се забавляват с филма ти. Успяхме да разсмеем публиката преди 20 години и се надявам да го направим и сега. А ако ни се отдаде възможност да направим трети филм, ще го направим!”

Освен вече споменатите Джим Кери и Джеф Даниълс, в “От глупав по-глупав: Завръщането” участват още Катлийн Търнър (“Войната на семейство Роуз”), Роб Ригъл (“Внедрени в час 2”) и познатата от сериала ““Живите мъртви” Лори Холдън.

За Холдън и Джим Кери това е втори общ проект след романтичната драма на Франк Дарабонт “Маджестик”.

Повече детайли за бъдещето на комедийната поредица се очаква да бъдат разкрити в седмиците след световната премиера на “От глупав по-глупав: Завръщането”. В България лентата тръгва по кината от 14 ноември тази година.
Copyright © 2022 Dir.bg.