Емили Блънт в преговори за продължението на "Снежанка и ловецът"

18.01.2015 г.
Емили Блънт в преговори за продължението на Дни след като получи наградата на критиците за "На ръба на утрешния ден", актрисата от "Вдън горите" е влязла в преговори с Universal, за да партнира на Крис Хемсуърт във филма "Ловецът" ("The Huntsman"). Това съобщават множество източници, близки до проекта.

Режисьорът Франк Дарабонт ("Изкуплението Шоушенк", "Зеленият път", "Маджестик", "Мъглатa")  внезапно напусна високоприоритетния проект тази седмица, но от Юнивърсъл се движат с пълна сила напред и вероятно още през предстоящата седмица ще наемат друг филммейкър.

Няма потвърждение от студиото за каста, а за напускането на Дарабонт се споменават "творчески разногласия".

За ролята на Блънт се знае, че ще бъде Снежната кралица - злата сестра на Равена, героинята на Чарлийз Терон. Хемсуърт ще повтори образа на ловеца, който помогна на Снежанка (Кристен Стюарт) в оригиналния филм. Продължението го изпраща да търси откраднатото магическото огледало, при което се сблъсква както със собственото си минало, така и със Снежната кралица, търсеща отмъщение за смъртта на сестра си Равена. Противната героиня на Терон също се връща на екран.

Джо Рот ("Алиса в страната на чудесата", "Господарка на злото") продуцира лентата, след като той бе продуцент и на първата част, а текущият вариант на сценария е написан от Дарабонт. По-ранните версии на текста бяха на Крейг Мейзън и Евън Спилиотопулос. Надзор върху проекта от страна на студиото се осъществява от неговите служители Марадит Френкел и Клоуи Йелин, така че да бъде спазен графикът - премиера на 22 април 2016 г. Първият филм от фентъзи франчайза донесе общо 400 милиона долара приходи в ранното лято на 2012 г., при бюджет от около $170 млн.

Блънт привърши и снимките в криминалната драма на Денис Вилньов "Sicario", която се очаква да излезе в салоните до края на настоящата година и в която играе агент на ФБР в борба срещу мексикански наркокартел.

Междувременно стана известно, че Чарлийз Терон ще се венчае с Шон Пен на частен плаж на брега на морето по-късно през тази година. Двойката, за която се смята, че се сгодила на романтична екскурзия до Париж през ноември 2014 г., планира малка церемония само за роднини и близки приятели. Източник, близък до актрисата информира, че звездите ще изберат за място на сватбата Куба, Малибу (Калифорния) или Южна Африка. Церемонията щяла да бъде романтична и по залез слънце.

За Чарлийз Терон това ще бъде първи брак, а Шон Пен вече бил подал документи за осиновяване на вече осиновеното от актрисата 2-годишно момченце. Пен има и две големи деца от бившата си втора съпруга (актрисата, режисьор и продуцент Робин Райт). Първата му съпруга бе певицата Мадона.
Copyright © 2024 Dir.bg.