Дженифър Анистън и Джъстин Дероу се ожениха

07.08.2015 г.
Дженифър Анистън и Джъстин Дероу се ожениха46-годишната актриса, продуцент и певица и почти 44-годишният актьор, сценарист, продуцент и режисьор най-накрая си казаха "Да" - но тайно. Двамата са се оженили в сряда в имението си в Бел Еър, Калифорния, пише сп. People. TMZ пък съобщава, че брачната церемония е водена от пастор. Кумували са Кортни Кокс (Анистън е кръстница на дъщеря й) и Скот Кембъл.

Над 70 гости са споделили с младоженците щастливото събитие. Сватбата е била подготвяна тайно. Едва след като са пристигнали в сряда вечерта, 5 август, на парти по случай 44-ия рожден ден на Дероу (роден на 10 август), гостите са разбрали, че едновременно с това ще присъстват и на сватбата на звездната двойка. Все пак две особености подсказвали, че това няма да е съвсем обикновен рожден ден: едната била тортата, украсена с две фигурки, а втората - присъствието на пастор.

Годежът на двойката преди 3 години също бе обявен на рождения ден на годеника.

Сред гостите на церемонията са били Лиса Кудроу, Сиа, Емили Блънт със съпруга си Джон Кразински, Елън ДеДженерис, Хауърд Стърн, Порша де Роси, Челси Хендлър.
Не е била поканена обаче майката на булката. Въпреки това Нанси Доу, която дълги години бе скарана с дъщеря си, се радва за сватбата й, разкри Радар онлайн.

Веднага след партито Анистън и Теру са напуснали Калифорния с частен самолет и са заминали на меден месец на тихоокеанския остров Бора Бора.

Звездата от сериала "Приятели" има връзка с Джъстин от 2011 г. През февруари т.г. медии писаха, че са се споразумели за клаузи в предбрачния си договор - смята се, че богатството на актрисата възлиза на 72 милиона долара, докато Дероу има 12 милиона. Преди време Анистън призна, че той й е помогнал да намери баланса между личния и професионалния живот.

Това е втори брак за Дженифър - през 2000 г. тя се омъжи за Брад Пит, но се разведе през 2005 г. без деца. Дероу има почти 15-годишна връзка с 39-годишната днес дизайнерка на костюми Хайди Бивънс, с която живееха заедно в Ню Йорк, но се раздели с нея - също без деца - през 2011 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.