Как да бъдеш латино любовник

How to Be a Latin Lover

САЩ | 2017г | 117 минути | Комедия | Официален сайт
- 9.7/10

За филма

В разпространение от: 28.04.2017
Премиера в България: 05.05.2017
Производител: 3Pas Studios, Pantelion Films
Разпространител: bTV Studios

Историята на зарязан застаряващ латино любовник, който - в стремежа си да си възвърне лукса, с който е свикнал - осъзнава, че по-важна от любовта към парите е любовта на семейството.

Еухенио Дербес е звездата в може би най-смешния филм с негово участие. В тази комедия, която ще ви накара да се смеете с глас, той изпълнява ролята на младия и красив Масимо, чиято мечта е да стане богат, без да се налага да работи.

След като прави „кариера” в съблазняването на възрастни богати дами, той успява да се ожени за два пъти по-възрастна от него милионерка. Четвърт век по-късно, отегчен и уморен да се буди до вече 80-годишната си съпруга Пеги (Рене Тейлър), Масимо получава най-голямата изненада в живота си – зарязан е заради млад търговец на автомобили!

Прокуден от имението си и отчаяно нуждаещ се от място за живеене, той е принуден да се премести в малък апартамент със сестра си Сара (Салма Хайек), с която отдавна не поддържа връзка, и малкия й син Хуго (детето-актьор Рафаел Алехандро). Копнеещ да си възвърне лукса, с който е свикнал, Масимо използва племенника си и увлечението му по една от съученичките му, за да се добере до новата си цел – овдовялата й баба Селест (Ракел Уелч), наследила милиарди от покойния си съпруг.

Докато се опитва да възвърне чара и уменията си на латино любовник, Масимо постепенно се сближава с Хуго и започва да осъзнава, че по-важна от любовта към парите е любовта на семейството...

Кастинг

Режисьор: Кен Марино
В ролите: Еухенио Дербес, Салма Хайек, Роб Лоу, Кристен Бел, Ракел Уелч, Роб Кордри, Майкъл Сера, Роб Ригъл, Рене Тейлър, Рафаел Алехандро
Сценаристи: Крис Спейн, Джон Зак
Продуценти: Еухенио Дербес, Бен Одел, Майк Ъптън
Музика: Крейг Уедрън
Оператор: Джон Бейли
Copyright © 2024 Dir.bg.