Легенда за красотата

Intimissimi on Ice

Италия | 2016г | 80 минути | Концерт , Музикален | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 25.12.2016
Разпространител: Кино Арена

(телевизионен филм)

С над 80 милиона продадени албуми, Андреа Бочели се завръща на екраните, за да вземе участие в този шоу-спектакъл на лед. Той съчетава опера, поп музика, фигурно пързаляне и мода.

Представлението е заснето в емблематичната Арена ди Верона в Италия. Чрез техниката на заснемане и сцената с оформена ледена пързалка в центъра й, публиката ще може да се наслади на 360-градусово изживяване, подсилено с лазерни и пиротехнически ефекти и пренасящо ги в античните Римски арени.

Участват световноизвестните фигуристи Евгений Плюшченко, Стефан Ламбиел и Шидзука Аракава. Спектакълът е вдъхновен от известните жени в гръцката митология – героини на любов и трагедия, които и до днес разтърсват съвременния живот. Историите от класическата митология се преплитат и оживяват на големия екран. От Венера до Елена от Троя, от Цирцея до Медуза, известните героини от древногръцките митове са в центъра на сцени, рисуващи чувствата и страстите на съвременните жени. Чрез техните истории, с най-добрите музиканти и фигуристи в света, спектакълът отпразнува красотата на женствеността.

Костюмите са дело на Киара Ферани – най-влиятелното модно име в Италия днес.

Прожекции в кина Арена: 08. и 10.03.2018 г.

Кастинг

Режисьор: Даниел Катуло
В ролите: Андреа Бочели, Каролина Костнер, Евгений Плюшченко, Стефан Ламбиел, Шидзука Аракава
Продуцент: Патриция Аранджино
Музика: Джоузеф Меткалф
Copyright © 2024 Dir.bg.