Дан Фоглър става част от фантастичния свят на Aniventure Comic Con 2024

17.04.2024
Дан Фоглър става част от фантастичния свят на Aniventure Comic Con 2024Актьорът и комик Дан Фоглър идва в България на 6-ти и 7-ми юли като специален гост на Aniventure Comic Con. Той е познат от фентъзи поредицата „Фантастични животни“, предистория на книжната и филмова поредица за Хари Потър, припомнят организаторите.

Артистът ще има собствен панел на главната сцена на фестивала, както и няколко часа на разположение за автографи и снимки с феновете си в България. Освен с образа на Джейкъб Ковалски, той е известен и от участието си в сериалите The Walking Dead и The Offer, филмите Fanboys, Balls of Fury, Good Luck Chuck, Kung Fu Panda.

Към него ще се присъедини и едно от най-популярните имена в косплей културата – Ерза Косплей от Германия. Тя ще бъде част от международното жури на дългоочаквания косплей конкурс, който тази година ще даде възможност на двама косплейъри да спечелят участие в Pop Culture Hiroshima, в Япония.

Преди да стане част от „Магьосническият свят“ на Дж. К. Роулинг с ролята си във филмите „Фантастични животни и къде да ги намерим“, „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ и „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“, Дан Фоглър прави своя дебют на Бродуей като Уилям Барфи в пиесата The 25th Annual Putnam County Spelling Bee. Това му носи награда „Тони“ за най-добър актьор в мюзикъл през 2015 година. Фоглър пише и режисира пиеси и филми.

Ерза Косплей е един от най-популярните Armor косплейъри в света. Голямата броня е нейният отличителен белег, а работата ѝ в косплей общността за последните 20 години я отвежда в редица страни като съдия и организатор на множество състезания.

На Aniventure Comic Con тази година ще има работилници, лекции и панели с гост звезди, художници от света на комиксите, демонстрации и прожекции, гейминг турнири с награди.
Copyright © 2024 Dir.bg.