Клара

Clara

- 10/10

За филма

В разпространение от: 25.10.2019
Премиера в България: 25.10.2019
Производител: Image Pictures
Разпространител: bTV Studios

В една приказна страна на всеки хиляда години се ражда вълшебен дракон. Поради изключителната си рядкост той е отвлечен от зли сили, които искат да се възползват от магическите му способности.

За щастие, дракончето успява да се изплъзне и попада на двама приятели - весел енот и мърморещо джудже, които потеглят на дълго пътуване, за да върнат новия си приятел в родния му Драконов град. По пътя си срещат момиче на име Клара и спътниците й, три забавни маймунки.

Клара, която не си спомня нищо за миналото си, се присъединява към джуджето, енота и дракончето, за да им помогне и същевременно да разкрие тайната на произхода си. Сблъсквайки се с множество премеждия, преживявайки все по-невероятни приключения и забавлявайки се със смешните ситуации, в които трите безгрижни и небрежни маймунки непрекъснато се забъркват, приятелите постепенно осъзнават, че над Клара е надвиснала голяма опасност.

Когато всички препятствия са преодолени, злите сили са победени и малкият дракон е върнат у дома, остава само един въпрос: коя всъщност е Клара? В отговора се крие голямата изненада!

(дублиран на български език)
Режисьор на дублажа - Кирил Бояджиев.

Кастинг

Режисьор: Олександр Клименко
Сценаристи: Олександр Клименко, Сергий Грабар
Продуценти: Олександр Клименко, Юрий Левчук, Свитлана Пономаренко
Озвучен на български от: Лина Шишкова, Камен Воденичаров, Емил Емилов, Кирил Бояджиев, Антон Хекимян, Цветослава Симеонова, Светломир Радев, Николай Пърлев, Росен Русев, Борис Кашев
Copyright © 2024 Dir.bg.