Омъжи се за мен

Marry Me

- 1/10

За филма

В разпространение от: 10.02.2022
Премиера в България: 11.02.2022
Производител: Kung Fu Monkey Productions, Nuyorican Productions, Perfect World Pictures, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

По едноименния графичен роман на американския геймър и YuTube-звезда Боби Кросби.

Музикалните суперзвезди Кат Валдес и Бастиан (Дженифър Лопес и Хуан Ариас-Малума), чийто дует ""Marry Me" е на върха в класациите, се женят на концерт пред очите на феновете - церемонията се излъчва по многобройни платформи. Секунди преди да изрече брачната клетва обаче, Кат научава, че Бастиан й е изневерил с нейната асистентка - и тогава тя решава да се омъжи за един случаен непознат от тълпата, Чарли (Оуен Уилсън)... Но това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, противно на всички пречки.

Чарли е разведен учител по математика, доведен на концерта от дъщеря си Лу (Клоуи Колман) и най-добрата му приятелка Паркър (Сара Силвърман). Импулсивната реакция на Кат се развива в неочакван роман, макар че всички се опитват да ги разделят. Ще могат ли двама души от толкова различни светове да преодолеят пропастта помежду им и да намерят място, където да принадлежат?

Филмът предлага оригинален и пикантен поглед към темите за любовта, брака и известността в модерния свят, доминиран от дигиталните комуникации и социалните мрежи, където единствена стойност имат броят последователи и харесвания, а целият ни живот е на показ.

Снимките са осъществени през октомври-ноември 2019 г.

Кастинг

Режисьор: Кат Койро
В ролите: Дженифър Лопес, Оуен Уилсън, Сара Силвърман, Клоуи Коулман, Уткарш Амбудкар, Карина Кънингъм, Джими Фалън, Джон Брадли
Сценаристи: Джон Роджърс, Тами Сагър
Продуценти: Илейн Голдсмит-Томас, Дженифър Лопес, Джон Роджърс
Музика: Джон Дебни
По книгата на: Боби Кросби
Оператор: Флориан Балхаус
Copyright © 2024 Dir.bg.