Космически забивки: Нови легенди

Space Jam: A New Legacy

- 10/10

За филма

В разпространение от: 14.07.2021
Премиера в България: 16.07.2021
Производител: Warner Animation, SpringHill Entertainment, Proximity, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

Продължение на "Космически забивки" от 1996 г., в което суперзвездата от НБА ЛеБрон Джеймс се събира с Бъгс Бъни и другите анимационни звезди от "Шантавите рисунки". Шантавите рисунки се изправят срещу Страшилищата!

Шампионът от NBA и световна икона ЛеБрон Джеймс се отправя на епично приключение - трансформиращо пътешествие между два щури свята. В него ще видим колко далече са готови да стигнат родителите, за да предпазят децата си.

Когато ЛеБрон и малкият му син се озовават във виртуалния капан на зъл изкуствен интелект, баскетболната звезда ще ги върне у дома само като поведе Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите шантави рисунки в ожесточен баскетболен сблъсък срещу шампионите на дигиталния злодей. Шантавите рисунки ще се изправят срещу Хуните в двубой, който ще помогне на ЛеБрон да преоткрие връзката със сина си и ще покаже колко е важно да останеш верен на себе си.

Кастинг

Режисьор: Малкълм Д. Лий
В ролите: Дон Чийдъл, ЛеБрон Джеймс, Соникуа Мартин-Грийн, Мартин Клеба, Зоша Рокмор, Крис Дейвис, Никол Корнет, Питър Корнел
Сценаристи: Джуъл Тейлър, Тони Ретенмайър, Кийнън Куглър, Терънс Нанс
Продуценти: Дънкан Хендерсън, ЛеБрон Джеймс, Маверик Картър, Райън Куглър
Музика: Крис Бауърс, Ханс Зимър
Озвучен на български от: Тодор Николов, Христо Узунов, Иван Велчев, Константин Димитров, Петър Върбанов, Петър Бонев
Оператор: Салваторе Тотино
Copyright © 2024 Dir.bg.