Красиво бедствие

Beautiful Disaster

САЩ | 2023г | 105 минути | Драма , Романтичен
- 7.5/10

За филма

В разпространение от: 05.04.2023
Премиера в България: 14.04.2023
Производител: Voltage Pictures, Warner Bros.
Разпространител: Форум Филм България

По едноименния първи роман (2011 г.) от поредицата "Beautiful" на американската писателка Джейми Макгуайър.

История за двама души с проблемно минало, които се учат да се доверяват един на друг и да променят начина, по който гледат на нещата.

Студентите Аби и Травис (Вирджиния Гарднър и Дилън Спраус) се влюбват, след като известно време са били само познати. Той не е вярвал в дългите връзки, а само в секса за една нощ - докато не среща Аби.

Аби е добро момиче: не пие, не псува, отдалечила се е от миналото си. В колежа постъпва заедно с най-добрата си приятелка Америка Мейсън (Либе Барер) - и тогава се сблъсква с изпитание по пътя си към бъдещето.

Травис Мадокс е лошото момче - точно това, което Аби иска и трябва да избягва. Нощем той участва в нелегални боеве за пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Аби не се поддава на чара му, което събужда неговия интерес - той решава да я спечели, като й предложи облог. ако Травис загуби мач, ще живее без секс в продължение на месец; ако спечели, Аби ще живее с него един месец.

Травис печели боя и облога... но няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е на път да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.

Сексуално заредената романтична история за привличането между противоположностите разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността.

Снимките са осъществени през октомври-декември 2021 г. в София, България.

Кастинг

Режисьор: Роджър Къмбъл
В ролите: Вирджиния Гарднър, Дилън Спраус, Отъм Рийсър, Либе Барер, Брайън Остин Грийн, Майкъл Къдлиц, Тихомир Винчев, Любослав Велев
Сценарист: Роджър Къмбъл
Продуценти: Марк Клейман, Джонатан Дектър, Роджър Къмбъл, Брайън Пит
Музика: Сам Юинг
По книгата на: Джейми Макгуайър
Оператор: Джошуа Рийс
Copyright © 2024 Dir.bg.