Обичам да те мразя

Anyone but you

САЩ | 2023г | 103 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 22.12.2023
Премиера в България: 12.01.2024
Производител: Columbia Pictures
Разпространител: Форум Филм България

В остроумната комедия "Обичам да те мразя" виждаме номинираната два пъти за награда „Еми“ Сидни Суини (Еуфория), която се превърна в един от най-търсените таланти на своето поколение, пленявайки световната аудитория с многобройните си популярни и признати от критиката роли, в ролята на Беа и Глен Пауъл, познат със запомнящото си участие в хитовия сериал Scream queens, както и ролите си в емблематични продукции като биографичната драма Скрити числа и Топ Гън: Маверик – дългоочакваното продължение на хитовия филм от 1986 г. Топ Гън, в ролята на Бен, които изглеждат като перфектната двойка.
Но след невероятна първа среща се случва нещо, което превръща пламенното им привличане в лед… докато двамата не се срещат отново неочаквано на сватба в Австралия. И правят това, което всеки зрял възрастен би направил в подобна ситуация – решават да се престорят на двойка.
Следва лудо приключение, изпълнено с комични ситуации и емоционални моменти, докато двамата се опитват да навигират фалшивия си романс на фона на сватбени тържества и красиви пейзажи.

Кастинг

Режисьор: Уил Глук
В ролите: Сидни Суини, Глен Пауъл, Александра Шип, ГаТа, Хадли Робинсън, Мишел Хърд, Дърмът Мълроуни, Дарън Барнет, Брайън Браун, Рейчъл Грифитс
Сценаристи: Уил Глук, Илана Уолперт
Продуценти: Уил Глук, Джо Рот, Джеф Киршенбаум
Copyright © 2024 Dir.bg.