Крейвън Ловеца

Kraven the Hunter

- 9/10

За филма

В разпространение от: 30.08.2024
Премиера в България: 30.08.2024
Разпространител: Форум Филм България

Режисиран от номинирания за „Оскар“ визионер Дж. С. Шандор, "Крейвън Ловеца" обещава интензивно и завладяващо преживяване.
Продукцията проследява вълнуващата история на Сергей Кравинов, руски имигрант с непоколебима амбиция да се утвърди като най-добрия ловец в света. Когато се впуска в опасна мисия, за да докаже своите качества, той е изправен пред редица предизвикателства, които ще го доведат до предела на физическите и умствените му способности.
Филмът е жесток разказ за пътя и съдбата на един от най-емблематичните злодеи на Марвел.

Действието се развива преди познатата му вендета със Спайдър-мен, а в главната роля влиза харизмаричният носител на „Златен глобус“ Арън Тейлър-Джонсън, познат на публиката с емблематичните си роли във филми като "Шут в г*за", "Хищници в мрака", "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", "Убийствен влак" и др.
Това не е просто проект за супергерои, а изследване на характера, дълбочината на човешката природа, амбицията и докъде е готов да стигне човек, за да се докаже. Става ясно, че Крейвън е пресъздаден като любител на животните и защитник на природата, а видеото подсилва тази интерпретация, като същевременно разкрива, че произхода му го превръща в безмилостен ловец, посветил се на унищожаването на наследството на баща му.

Режисьор е Дж. С. Шандор, а сценаристи са Ричард Уенк (Закрилникът) и дуото Арт Маркъм и Мат Холоуей, работили заедно по Железният. Актьорският състав включва Арън Тейлър-Джонсън в ролята на Крейвън, носителя на „Оскар“ Ръсел Кроу (Гладиатор) , Ариана Дебоуз (Уестсайдска историяие) и талантливия Кристофър Абът (Martha Marcy May Marlene).

Кастинг

Режисьор: Дж. С. Шандор
В ролите: Арън Тейлър-Джонсън, Ръсел Кроу, Ариана Дебоуз, Кристофър Абът
Сценаристи: Ричард Уенк, Арт Маркъм, Мат Холоуей
Copyright © 2024 Dir.bg.