Трансформърс: Първият

Transformers One

- 0/10

За филма

В разпространение от: 20.09.2024
Премиера в България: 27.09.2024
Производител: Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Изключително популярният франчайз "Трансформърс" се завръща на големия екран като никога досега – в пълнометражна анимационна форма с "Трансформърс: Първият", който ще разкаже за произхода на двата най-иконични героя от вселената.

Ще станем свидетели как братята по оръжие Орион Пакс и Д-16 се превръщат в заклетите врагове, които целият свят познава като Оптимус Прайм и Мегатрон.

Вълнуващ поглед към "Трансформърс: Първият" беше представен на ексклузивно събитие, на което обратно броене даде начало на полет към Космоса. След един час специално пригоден апарат достигна максималната точка от траекторията си, близо 40 км. над земната повърхност, където разкри първия трейлър на очакваната продукция, с интродукция лично от звездите Крис Хемсуърт и Брайън Тайрий Хенри, които са гласовете на Оптимус Прайм и Мегатрон в англоезичната версия на филма.

Отвежда ни през времето и пространството към забележителния извънземен свят Сайбертрон и разкрива главозамайващо, изключително забавно и изпълнено с много екшън приключение, което няма да ни остави равнодушни пред екраните. Запознаваме се с нищожните работни ботове Орион Пакс, Д-16 и техните приятели, които със своята смелост и интелект доказват, че са достойни и скоро са възнаградени с възможността да се трансформират и така да разкрият пълния си потенциал. Потенциал, който в крайна сметка ще доведе до непримирим раздор между тях.

Как точно ще се случи това, ще разберем на 27 септември само в кината, но вече имаме сериозна заявка, че филмът ще бъде качественото киноизживяване, което феновете отдавна очакват и което ще разкрие на всички, които за първи път се запознават с емблематичните роботи, защо Трансформърс е един от най-обичаните и неизменни франчайзи в света.

Кастинг

Режисьор: Джош Кули
В ролите: Крис Хемсуърт, Брайън Тайрий Хенри, Скарлет Йохансон, Кийгън-Майкъл Кий, Стив Бушеми, Джон Хам, Лорънс Фишбърн
Сценаристи: Андрю Берър, Гейб Ферари
Продуценти: Лоренцо ди Бонавентура, Майкъл Бей, Том ДеСанто, Стивън Спилбърг
Музика: Том Холкенборг
Copyright © 2024 Dir.bg.