Мъже в черно II

Men In Black II

- 0/10

За филма

В разпространение от: 03.07.2002
Премиера в България: 02.08.2002
Премиера на видео: 04.12.2002
Премиера на DVD: 04.12.2002
Производител: Columbia Tristar International
Разпространител: Александра филмс
Разпространител DVD: Мей Стар

По графичния роман "Alien Nation: The Skin Trade" (1991 г.) на американския писател Лоуел Кънингам.

Отново в черно!!! Заобиколени от всевъзможни странни създания и технологични шедьоври, агент Джей и агент Кей са изключително очарователни, когато се приемат насериозно - т.е. непрекъснато.

“Мъже в черно 2” обръща сюжета от първия филм, където героят на Уил Смит е вербуван за агент от ветерана на Томи Лий Джоунс. Земята е заплашена от нов извънземен урод и агент Джей има нужда от помощта на своя бивш партньор. Така пенсионираният колега се оказва грубо изтръгнат от кротката летаргия на пощенските служби.

Любопитно е да видим как консервативният твърдоглав Кей лека по лека се примирява с идеята, че не много отдавна е бил част от "лудницата" - от невероятния свят на Агенцията.

Основни партньори на безупречните агенти са прелъстителната Лара Флин Бойл (като коварна извънземна) и едно говорещо куче... Своя дебют в игралното кино прави Майкъл Джаксън.

Изпълнителен продуцент е Стивън Спилбърг.

Кастинг

Режисьор: Бари Соненфелд
В ролите: Росарио Доусън, Патрик Уорбъртън, Джак Келър, Дейвид Крос, Тони Шалуб, Рип Торн, Томи Лий Джоунс, Джони Ноксвил, Уил Смит, Лара Флин Бойл, Бари Соненфелд
Сценаристи: Бари Фанаро, Робърт Гордън
Продуценти: Лори Макдоналд, Уолтър Паркс
Музика: Дани Елфман
По книгата на: Лоуел Кънингам
Оператор: Грег Гардинър
Copyright © 2024 Dir.bg.