Ронин

Ronin

Великобритания, САЩ | 1998г | 121 минути | Екшън , Криминален , Приключенски | Официален сайт
- 7.3/10

За филма

В разпространение от: 23.09.1998
Премиера на видео: 05.08.1999
Премиера на DVD: 20.04.2005
Производител: Metro Goldwyn Mayer
Разпространител DVD: Мейстар

В свят, където лоялността не значи нищо, а верността може да бъде купена, се задава нова и много опасна терористична заплаха - убийци на свободна практика! Със страхотен актьорски екип, сред който блестят Робърт де Ниро, Жан Рено и Джонатан Прайс, и режисиран от “майстора на интелигентните трилъри” Джон Франкенхаймър, РОНИН е “превъзходен шпионски екшън” (сп. “Rolling Stone”).

Студената война може и да е свършила, но новия световен ред кара група опитни наемници да приемат задача от тайнствен поръчител. Те се славят с митични умения в подготовката, проучването и изпълнението на своите задачи. Такива шпиони, назовавани “Ронин”, се събират във Франция за изключително опасна мисия: открадването на свръхсекретен куфар.

Задачата изведнъж се усложнява, след намесата на престъпни организации. Но за да свършат работата успешно, тези единаци, водени от бившия агент на ЦРУ Сам (Де Ниро), трябва да извършат нещо немислимо за техния кодекс - да се доверят един на друг!

Невероятно зрелищен, РОНИН е един от най-добрите екшъни, правени някога!

Кастинг

Режисьор: Джон Франкенхаймър
В ролите: Рорер Фрес, Катарина Вит, Рон Пъркинс, Майкъл Лонсдал, Робърт Де Ниро, Джонатан Прайс, Шон Бийн, Наташа Макелхоун, Стелан Скарсгард, Жан Рено, Ян Триска
Сценаристи: Джей Ди Зайк, Дейвид Мамет
Продуцент: Франк Манкузо мл.
Музика: Елиа Смирал
Оператор: Робер Фрес
Copyright © 2024 Dir.bg.