Трите хикса

xXx

- 10/10

За филма

В разпространение от: 02.08.2002
Премиера в България: 18.10.2002
Премиера на видео: 26.03.2003
Премиера на DVD: 26.03.2003
Производител: Columbia Tristar International
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: Мей Стар

Нова порода таен агент... Изкарва парите си, като продава видеозаписи на свръх рискованите си акции – като скок с парашут от открадната кола, падаща в 200-метрова пропаст или каквото и да е друго, стига да предизвиква максимален приток на адреналин и да увеличава вероятността от ранно погребение.

Зандър (Вин Дизел) има група приятели и почитатели, обединени от собствената си, отричаща смъртта субкултура, но след поредния си сблъсък със закона, му предстои да се впусне в най-рискованото си приключение досега… Това, което Зандър не знае е, че от известно време е наблюдаван внимателно от агент Огъстъс Гибънс (Самюъл Джаксън), ветеран в Агенцията за Национална сигурност, чието безкомпромисно поведение и плашещо, обезобразено лице са му донесли славата на един от най-опасните и самоотвержени воини на Америка. Гибънс и АНС са се сблъскали с отчайваща ситуация в далечна Прага, където агентът им под прикритие е бил убит от банда, решени на всичко главорези, нарекли се Анархия 99. Техни водачи са бруталният командир от бившата Съветска армия Йорги (Мартон Чокаш) и красивата му, безмилостна приятелка Елена (Азия Ардженто).

Гибънс спешно се нуждае от свой човек в Прага, който да се внедри в Анархия 99 и да играе с тях по техните правила… или без правила, за да спре разрушителните им планове. Със забележителните си физически данни и безразличието си към опасностите Зандър е идеалният, макар и необичаен кандидат.

Кастинг

Режисьор: Роб Коен
В ролите: Вин Дизел, Азия Ардженто, Мартон Чокаш, Самюъл Джаксън, Дани Трехо, Рич Уилкс, Томас Иън Грифит
Сценарист: Рич Уилкс
Продуценти: Вин Дизел, Нийл Х. Мориц
Музика: Ранди Еделман
Оператор: Дийн Семлър
Copyright © 2024 Dir.bg.