Отведи ме в ада

Drag Me to Hell

САЩ | 2009г | 99 минути | Трилър , Хорър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 29.05.2009
Премиера на DVD: 29.03.2010
Производител: Prorom
Разпространител DVD: А + films

Режисьорът Сам Рейми (Спайдър-мен, Злите мъртви, Дарбата) се завръща към хорър жанра с "ОТВЕДИ МЕ В АДА", оригинална история за борбата на една млада жена да се спаси от зло проклятие.

Кристин Браун (Алисън Ломан) е амбициозна банкова служителка от Лос Анжелис, живееща с чаровния си приятел професор Клей Долтън (Джъстин Лонг, Умирай трудно 4.0). Животът е прекрасен, докато един ден в банката й се появява мистериозната госпожа Гануш (Лорна Рейвър), за да помоли за отсрочка по ипотеката си. Дали Кристин трябва да последва инстинкта си и да се смили над старицата? Или да откаже отсрочката и да впечатли шефа си (Дейвид Пеймър), за да си гарантира повишението? Кристин избира второто, което ще лиши старицата от нейния дом.

В гнева си старата жена урочасва Кристин с проклятието Ламия, превръщайки живота й в истински кошмар. Преследвана от зъл дух и неразбрана от скептичния си приятел, тя търси помощта на екстрасенса Рам Джас, за да спаси душата си от вечно проклятие. За да помогне на ужасената Кристин, ясновидецът я изпраща на невероятно пътуване, което трябва да разруши проклятието. Но с наближаването на злите сили, Кристин ще трябва да се изправи пред немислими избори и да реши докъде е готова да стигне, за да се спаси.

Кастинг

Режисьор: Сам Рейми
В ролите: Джъстин Лонг, Алисън Ломан, Лорна Рейвър, Дейвид Пеймър, Кевин Конъли
Сценаристи: Сам Рейми, Айвън Рейми
Copyright © 2024 Dir.bg.