Истинска кръв, сезон 1

True Blood

САЩ | 2007г | 60 минути | Фентъзи , Хорър , Драма | Официален сайт
- 10/10

За филма

Премиера на DVD: 19.04.2010
Производител: Warner Bros. Pictures
Разпространител DVD: Audio Visual България

Благодарение на изобретената от японски учени синтетична кръв, вампирите вече не са легендарни чудовища, а миролюбиви съграждани на останалите хора през нощта.

И въпреки, че хората отдавна са извадени от менюто, мнозина продължават да се страхуват от “съществата, спящи в ковчези”. Религиозните лидери и правителствата по света вече са избрали своята позиция, но в малкото градче Бон Тан в Луизиана решението все още не е взето.

Местната сервитьорка Суки Стакхаус (Ана Пакуин) знае какво е да си аутсайдер. “Прокълната” с дарбата да чува мислите на другите, тя е открита за интеграцията на вампирите в обществото, особено когато се запознава с Бил Комптън (Стивън Мойър) – красив 173-годишен вампир без дом. И когато Суки е намесена в серия мистериозни случки, свързани с появата на Бил в Бон Тан, толерантността й ще бъде подложена на тест.

Секси, плашещ драматичен сериал от създателя на “Два метра под земята” Алън Бол, “Истинска кръв” навлиза в старателно изградения свят на писателката Чарлийн Харис. Описан от носителят на награда Emmy Алън Бол като “пуканки за умни хора”, разказващ историята на колоритна група местни неудачници, “Истинска кръв” обещава силни преживявания.
За продажба

Кастинг

Режисьори: Алан Бол, Майкъл Леман, Скот Уинант
В ролите: Стивън Мойър, Ана Пакуин, Кристофър Бауер, Сам Трамел
Сценаристи: Майкъл Леман, Алан Бол, Скот Уинант
Copyright © 2024 Dir.bg.