Мъж на ръба

Man On A Ledge

САЩ | 2012г | 98 минути | Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 26.01.2012
Премиера в България: 03.02.2012
Премиера на DVD: 10.09.2012
Производител: Summit Entertaiment
Разпространител: А Плюс Филмс
Разпространител DVD: А + филмс

Бившият полицай Ник Касиди заплашва да скочи от покрива на манхатънски хотел, твърдейки, че е осъден за престъпление, което не е извършил. За броени минути сградата е обкръжена от полицаи, пожарникари и психолог-парламентьор, които трябва да овладеят ситуацията.

Никой не подозира, че целта на самоубиеца е да отвлече вниманието на властите от големия обир на диаманти, който се извършва недалеч от хотела.

Сюжетът се върти около бившият полицай Ник Касиди (Сам Уортингтън), който е натопен за кражба на прочут диамант от магната Дейвид Ингландър (Ед Харис). Касиди е на път да излежи 25 години в затвора, но кончината на баща му осигурява претекст за една последна разходка на открито. Нашият човек само това и чака, за да задейства отдавна подготвен план, в който участват брат му Джоуи (Джейми Бел) и неговата приятелка Анджи (Дженесис Родригес).

Скоро Ник се озовава на перваза на висока нюйоркска сграда и ангажира вниманието на зяпачи, пожарникари и полицаи от целия град, докато влюбената двойка се заема с проникването в строго охраняван трезор от другата страна на улицата. Планът предприема неочаквани обрати и в играта се намесват непредвидени фактори, които ще ви накарат до последно да затаите дъх и да стискате палци за добрите в историята.

Кастинг

Режисьор: Асгър Лет
В ролите: Манди Гонзалес, Кира Седжуик, Дженесис Родригес, Едуард Бърнс, Елизабет Банкс, Антъни Маки, Ед Харис, Сам Уърдингтън, Джейми Бел, Тайтъс Уеливър, Патрик Колинс
Сценарист: Пабло Фенвес
Продуцент: Лоренцо ди Бонавентура
Музика: Хенри Джакман
Оператор: Пол Камерън
Copyright © 2024 Dir.bg.