На Рим с любов

To Rome with Love

Испания, САЩ, Италия | 2012г | 112 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 20.04.2012
Премиера в България: 21.12.2012
Премиера на DVD: 07.05.2013
Производител: Gravier Productions
Разпространител: А Плюс Синема
Разпространител DVD: A+ Films

Възрастна американска двойка лети за Рим, за да се срещне с годеника на дъщеря си, но невротичният баща на момичето - диригент по професия, не харесва младежа. Антонио, италианец от провинцията, пристига в Рим със съпругата си, като се надява да впечатли роднините си, но се оказва в компанията на проститутка, която иска да изпълни всяко негово желание. Междувременно животът на местен мъж се обърква, когато тълпа хора го взима за филмова звезда. А един архитект на средна възраст преживява най-романтичното приключение в живота си, докато е на почивка във вечния град.

Уди Алън замисля новия си филм като калейдоскоп на човешки съдби, в които преплита хумор и романтика. Този път световноизвестният режисьор избира италианската столица като идеална среда за игрален филм с много международни актьори – според него Рим е прекалено голям, за да си позволи развитие на една-единствена сюжетна линия. Във филма на Алън градът се превръща в място на безгрижни истории, които си заслужава да бъдат разказани.

Кастинг

Режисьор: Уди Алън
В ролите: Джуди Дейвис, Роберто Бенини, Флавио Паренти, Исабела Ферари, Орнела Мути, Елън Пейдж, Рикардо Скамарцио, Алек Болдуин, Оливия Уайлд, Пенелопе Крус, Уди Алън
Сценарист: Уди Алън
Оператор: Дариъс Конджи
Copyright © 2024 Dir.bg.