Прелестни създания

Beautiful Creatures

- 0/10

За филма

В разпространение от: 01.02.2013
Премиера в България: 15.02.2013
Производител: Alcon Entertainment
Разпространител: Форум Филм България

По едноименния роман (2009 г.) на американските писателки Кеми Гарсия и Маргарет Стол.

Итън Уейт (Олдън Ерънрайк) е тийнейджър от малък град, който мечтае да избяга от твърде обикновения си живот. При срещата си с непознатата и тайнствена Лена Дюшан (Алис Енглърт), той е неустоимо привлечен и открива в нея, това за което винаги е мечтал.

Без и двамата да подозират, те са неразривно свързани от свръхестествени събития, случили се дълго преди да бъдат родени. Заедно започват да разкриват тъмни тайни за себе си, своите семейства и злокобния град, в който живеят.

С наближаването на 16-тия рожден ден Лена прави трудно признание пред Итън. Казва му, че е вещица и го предупреждава, че силите на Светлината и Мрака скоро ще влязат в схватка, за да я привлекат към доброто или злото.

Чувствата на Итън остават все така силни и изплашена за сигурността му, Лена прави саможертвата да изтрие любовта им от паметта му. С приближаването на Мрака, съдбовната връзка между двамата, ще принуди Лена да избира между спасяването на Итън и запазването на всичко друго, което й е скъпо.

Кастинг

Режисьор: Ричард ЛаГравънейз
В ролите: Алис Енглърт, Зоуи Дойч, Томас Ман, Еми Росъм, Ема Томпсън, Вайола Дейвис, Джереми Айрънс, Айлийн Аткинс, Олдън Еренрайк
Сценарист: Ричард ЛаГравънейз
Продуцент: Бродерик Джонсън
Музика: Thenewno2
По книгата на: Маргарет Стол, Кеми Гарсия
Оператор: Филип Русло
Copyright © 2024 Dir.bg.