Шут в г*за 2

Kick-Ass 2

САЩ, Великобритания | 2013г | 120 минути | Екшън , Комедия , Криминален | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 28.06.2013
Премиера в България: 16.08.2013
Премиера на DVD: 27.01.2013
Производител: Marv Films, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Трепача, Тупалката и Червената Мъгла се завръщат за продължението на размазващия глобален хит от 2010 г – Kick-Ass 2. След като безумната храброст на Трепача /Ерън Тайлър-Джонсън/ вдъхновява нова вълна от маскирани поборници аматьори, водени от свирепия полковник Полковник Звезди и райета /Джим Кери/, нашият герой се присъединява към техния патрул. Когато тези любители супергерои се превръщат в мишена за Червената Мъгла /Кристофър Минц-Плас/ - прероден като Шибаняка - само повелителката на хладните оръжия Тупалката /Клоуи Грейс Морец/ може да предотврати унищожаването им.

При последната ни среща малолетната убийца Тупалката и младият доброволец, пазител на реда Трепача, се опитваха да живеят като двама нормални тийнейджъри – Минди и Дейв. С наближаването на дипломирането в гимназията, Дейв е несигурен с какво да се заеме и решава да основе първия в света екип от супергерои заедно с Минди. За беда, когато Минди е заловена да се превъплъщава в образа на Тупалката, тя е принудена да се оттегли и трябва сама да управлява ужасяващия свят от гадни гимназистки. Дейв няма към кого да се обърне и обединява силите си със „Справедливост завинаги“, управлявана от Полковник Звезди и райета.

Точно когато успяват да внесат обрат на улицата, първият суперзлодей в света Шибаняка събира своя собствена лига от злодеи и задейства план, за да накара Трепача и Тупалката да платят за онова, което са сторили на баща му. В плана има само един проблем: забъркаш ли се в конфликт с един от членовете на „Справедливост завинаги“, забъркваш се с всичките.

Снимките са осъществени в Канада и Великобритания през септември - ноември 2012 г.

Кастинг

Режисьор: Джеф Уодлоу
В ролите: Кристофър Минц-Плас, Джим Кери, Ерън Тейлър-Джонсън, Клоуи Грейс Морец, Доналд Фейзън, Джон Легуизамо, Линди Буут, Робърт Емс, Линдзи Фонсека, Морис Честнът, Кларк Дюк, Янси Бътлър
Сценарист: Джеф Уодлоу
Продуценти: Адам Болинг, Брад Пит, Матю Вон
Музика: Хенри Джакман
По книгата на: Марк Милър
Оператор: Тим Морис-Джоунс
Copyright © 2024 Dir.bg.