Дърти хлапета 2

Grown Ups 2

САЩ | 2013г | 101 минути | Комедия | Официален сайт
- 4.3/10

За филма

В разпространение от: 12.07.2013
Премиера в България: 06.09.2013
Премиера на DVD: 26.01.2014
Производител: Happy Madison Productions, Columbia Pictures, Sony Pictures
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: Ентертейнмънт Комерс

Продължение на “Дърти хлапета” (2010).

С надеждата за по-спокоен живот Лени Фейдър (Адам Сандлър) се премества със семейството си в малкото градче в което е израснал заедно с най-добрите си приятели Ерик, Маркъс и Кърт. Ежедневието в провинцията е далеч по-спокойно от това в Лос Анджелис и Лени е уверен, че това ще окаже позитивно влияние на децата му. Но броени дни след настаняването си в новия дом той и тримата му наскоро пристигнали приятели откриват, че нещата са се променили доста през изминалите години.

Освен че се сблъскват с местни полицаи, диви животни и неуравновесени жители, Лени, Ерик, Кърт и Маркъс са принудени да докажат, че младежкият им дух все още не ги е напуснал. Срещата им с група колежани, предвождани от самоуверения Анди (в ролята - Тейлър Лаутнър), се превръща в отправната точка на голям брой забавни недоразумения, неочаквани сблъсъци и изненадващи разкрития за провинциалния живот.

Във филма участват още синът на Арнолд Шварценегер - Патрик Шварценегер, дъщерите на Адам Сандлър (Сади и Съни), баскетболната звезда Шакил О'Нийл и други.

Кастинг

Режисьор: Денис Дуган
В ролите: Кевин Джеймс, Майло Вентимиля, Тейлър Лаутнър, Стив Бушеми, Тим Медоус, Колин Куин, Патрик Шварценегер, Ник Суордсън, Анди Самбърг, Адам Сандлър, Салма Хайек, Дейвид Спейд, Мая Рудолф, Крис Рок, Мария Бело, Шакил О'Нийл, Сади Сандлър, Съни Сандлър
Сценаристи: Фред Улф, Адам Сандлър, Тим Хърлихи
Продуцент: Джак Джарапуто
Музика: Рупърт Грегсън-Уилямс
Оператор: Тео ван де Санд
Copyright © 2024 Dir.bg.