Дракула 5D

Dracula 5D

Великобритания | 2010г | 9 минути | 3D , 4D , 5D , Анимация , Екшън , Комедия , Късометражен , Хорър | Официален сайт
- 9.3/10

За филма

В разпространение от: 12.01.2010
Премиера в България: 15.02.2013
Производител: Red Star Studio

Туристическа дестинация - стар порутен замък... Домакин се оказва самият граф Дракула, който явно не обича да има гости. Ще стане луда гоненица и трябва да бягате от злия граф, сърфирайки летящ ковчег!

Ще има вятър в косите, буболечки в краката и много весели моменти.

По време на почивка в Трансилвания, тийнейджърът Кевин със скромния си баща неволно събуждат "немъртвия" вампир Дракула, който подгонва отчаяния Кевин измежду зловещите катакомби на замъка си. Кевин трябва да избере, дали да продължава да бяга или да се изправи срещу най-тъмните си страхове и да победи Дракула, като спаси по този начин и баща си.

Героите:
Кевин - типично момче, облечено гръндж, каращо скейтборд. Неговата тайна: страх го е от високо!

Таткото: весел бърборко на средна възраст, който се мъчи да е идеалният баща. Затова и завежда семейството си на освежаваща почивка в Трансилвания.

Дракула: благородник, граф на възраст няколко века, който се бори с вътрешния си демон, превърнал го в ужасяващ вампир. Лежи в своята гробница стотици години, докато очаква някой да почука...

Филмчето е прадназначено за излъчване в тематични паркове и атракциони и е една призрачна екшън комедия, подходяща за цялото семейство. То е и перфектното 3D/4D шоу за Хелоуин, както и за цялата година.

Екшънът е засилен със следните 4D ефекти: пръскане с вода, вятър, вибрации, пушек, аромати, светкавици, докосване до крака, пропадане на седалката.

5D ефект: движение на седалката.

От Red Star Studio Ltd. - Шефилд, UK.

Кастинг

Режисьор: Бен Смит
Сценарист: Бен Смит
Продуцент: Бен Смит
Анимация: Джеймс Роджърс, Рейви Говинг, Джан Роговски
Copyright © 2024 Dir.bg.