Съседското момче

The Boy Next Door

САЩ | 2015г | 91 минути | Психо , Трилър | Официален сайт
- 7/10

За филма

В разпространение от: 21.01.2015
Премиера в България: 27.03.2015
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Малко след развода си, една жена среща очарователен на пръв поглед младеж, току-що пренесъл се да живее отсреща при чичо си. Младият Ноа обаче се оказва по-зъл от впечатлението за себе си.

Тяхната пламенна афера придобива параноичен и опасен обрат, когато тя се опитва да прекрати връзката... Дженифър Лопес е в ролята на разведената учителка Клеър Питърсън, увлякла се за една нощ по своя съсед-тийнейджър (Райън Гузман), връстник на сина й, а Джон Корбет играе бившия съпруг на Клеър.

Пресата определи филма, режисиран от Роб Коен ("Бързи и яростни", "Трите хикса", "Дракон: Историята на Брус Лий"), като новото "Фатално привличане" (1987 г. с Глен Клоуз и Майкъл Дъглас), въпреки сравнително скромния бюджет от 4 милиона долара. Сред продуцентите е Дженифър Лопес с нейната продуцентска компания "Nuyorican Productions".

Сценарият е на Барбара Къри, която работи близо десетилетие като помощник-областен прокурор на Лос Анджелес в отдела за особено тежки престъпления, включително по дела за поръчкови убийства, рекет, палежи, отвличания, банкови обири и организирана престъпност. Тя е преподавала "поддържане на обвинението" в Министерството на правосъдието, както и в щаба на ФБР в Куантико - там е академията, в която ФБР провежда обученията си в борбата срещу тероризма.

Кастинг

Режисьор: Роб Коен
В ролите: Дженифър Лопес, Райън Газман, Кристин Ченоует, Джон Корбет, Бейли Чейс, Иън Нелсън, Травис Шулд, Хил Харпър, Адам Хикс
Сценарист: Барбара Къри
Продуценти: Дженифър Лопес, Джейсън Блъм
Музика: Ранди Еделман
Оператор: Дейвид Макфарланд
Copyright © 2024 Dir.bg.